Företagande lönar sig i Kyrkslätt

Starta ett företag i Kyrkslätt? Ta riktning mot Kyrkslätt nära de stora städerna och invid huvudlederna. Ta med hela familjen till den utmärkta servicen i den hjärtliga kommunen.

På den här sidan berättar vi hur det är att vara företagare i Kyrkslätt!

Börja här:

Företagande i Kyrkslätt

Service

Centralt läge

Du är välkommen till oss

Välkommen alla som drömmer om att grunda ett företag! Affärscentra, mångsidiga verksamhetslokaler och centrums goda service säkerställer en fungerande tillväxtgrund för ditt företag.

I Kyrkslätt blir du inte ensam. Kommunens högklassiga tjänster och samarbete med andra kommuner är till hjälp under hela företagets livscykel.

Hos oss trivs också hela familjen!

Kommunens stöder företag på många sätt

Så som vi redan konstaterat vill vi i Kyrkslätt stöda ditt företag från de första stegen ända tills det blomstrar!

Vi samarbetar med FöretagsEsbo och erbjuder ditt företag täckande rådgivningstjänster under hela ditt företags livscykel. Via FöretagsEsbo får du hjälp t.ex. med marknadsföring och stöd via personliga rådgivningsmöten.

Vår kommun erbjuder också hjälp med företagsverksamhetens tillståndsärenden och stöd för nätverksbildande. I olika företagscentra blir du en del av en framgångsrik gemenskap och nära ditt kundunderlag.

Bland våra tjänster hittar du hjälp med att finna en verksamhetslokal, hälsovård, sysselsättning och andra processer gällande grundande av företag.

Hitta de bästa tjänsterna för dig!

Rådgivningstjänster för företag

Stöd för sysselsättning

Företagstomter och -lokaler

Det centrala läget skapar möjligheter

Kyrkslätt ligger invid huvudlederna endast ett stenkast från huvudstadsregionens tjänster och möjligheter. Det är lätt att nå och finna oss!

Kyrkslätt placerar sig lägligt mellan Åboleden och Västerleden. Du når oss både med tåg och egen bil!

Aktiva och livfulla Kyrkslätt invid imponerande naturupplevelser är en mångsidig kommun full av möjligheter!